Hoi, ik ben Olivia
Ik ben 32
Mijn lengte 1,72
Cupmaat B
Kleur ogen Blauw
Kleur haar Blond
Lichaam Volslank
Uiterlijk Nederlands
Ik spreek Nederlands, Engels
Mijn website Klik hier
Mijn recensie's Klik hier
Je kunt mij bereiken op:
0649112704
of
0172-233884

Lieve jij🍀

 

Mijn service is intimiteit in haar puurste vorm. Tijdens onze sessie gaat het om aanraking zowel fysiek (je hele lichaam) als mentaal (je hele zijn).

 Om volledig te kunnen ontspannen is er een basis nodig van vertrouwen en wederzijdse kwetsbaarheid. Met die rede begint elke sessie met een gesprekje over wie je bent en waar je naar verlangt.

 Voor mij is intimiteit een zeer breed begrip. Het begint bij de connectie die je voelt als je samen bent, aanraken, knuffelen en strelen, maar ook kwetsbaarheid, vertrouwen, respect en liefde zijn hier een groot onderdeel van.

 

Vraag jezelf eens af "Wat betekent intimiteit voor mij?"

 De basis van onze sessie bestaat uit intimiteit en massage. Deze kan uitgevoerd worden in verschillende vormen; ontspannend erotisch; tantrisch; soft kinky. De vorm die we kiezen is afhankelijk van jouw wens en daarom kan ook zijn dat we kiezen voor knuffelen en strelen.

Wanneer je behoefte uitgaat naar zowel intiem als seksueel samenzijn is er een optie voor intieme ontspanning. Op welke manier wij seksueel intiem zullen zijn gaat altijd in overleg en binnen onze beider grenzen.

 Mijn dienst is zowel voor mannen als vrouwen en ook voor hen die zich anders identificeren.

Een sessie is geschikt voor hen die willen ontspannen en genieten van het lichaam, maar kan ook een therapeutische basis hebben. Heb jij te maken met huidhonger, gemis, eenzaamheid, ziekte, burn-out, depressie, chronische stress of anderszins? Je bent van harte welkom.

 Ben je geïntrigeerd door wat je leest? Bekijk rustig mijn website om te ontdekken wie ik ben en wat ik je kan bieden. Neem contact op bij vragen of als je graag een afspraak wilt plannen, bij voorkeur via whatsapp met een degelijke introductie.

 Ik kijk uit naar onze ontmoeting💜