Hoi, ik ben Olivia
Ik ben 33
Mijn lengte 1,72
Cupmaat B
Kleur ogen Blauw
Kleur haar Blond
Lichaam Volslank
Uiterlijk Nederlandse
Ik spreek Nederland, Engels
Mijn website Klik hier
Mijn recensie's Geen recensie's
Je kunt mij bereiken op:
0612899919
of
0172-233884

Lovely Lady

Ik zal je iets geks over mezelf vertellen­čśë Ik verlaat een feestje altijd op het hoogtepunt. Wanneer de avond zijn climax heeft bereikt en het niet beter kan worden dan dat! Een betere herinnering kan ik mezelf niet wensen.

Je raad het al; niet eerder ben ik zo dankbaar geweest voor de stabiliteit die jullie mij hebben geboden! Maar het is tijd om verder te gaan. Zoals vele van jullie weten zit ik halverwege mijn studie welke mij handvaten geeft om het lichaamswerk op een andere manier voort te zetten. Mijn passie voor de basisbehoeften van de mens zal een andere vorm krijgen. Mij hiervoor inzetten heeft mijn aandacht en tijd nodig. 

Vanaf heden neem ik geen nieuwe clientèle aan. De dagen die ik nog aanwezig zal zijn zullen gereserveerd worden voor mijn vaste trouwe klanten. Ik wil een ieder die dat wenst de gelegenheid bieden om nog één laatste date samen te hebben. Diegene die niet in de gelegenheid zijn om mij in deze dagen te zien kunnen op 22 juli a.s. een moment inplannen waarin we een drankje drinken en afscheid nemen. Dit afscheid is definitief, ik zal in de toekomst niet terugkeren als dame van plezier. 

 

I.v.m. verliezen van mijn contact gegevens vraag ik je om mij een whatsapp bericht te sturen met duidelijke afzender. Heb je in de komende weken een afspraak bij mij staan stuur mij dan a.j.b. een whatsapp bericht

Op de volgende dagen ben ik nog beschikbaar voor een afspraak;

Vrijdag 20 mei

Zaterdag 21 mei

Vrijdag 27 mei

Donderdag 2 juni

Vrijdag 17 juni

Zaterdag 18 juni

Donderdag 23 juni

Donderdag 30 juni

Donderdag 7 juli

Vrijdag 15 juli 

Zaterdag 16 juli

Donderdag 21 juli

Vrijdag 22 juli afscheidsdag­čśś

 

Op 23 juli ben ik jarig ­čą│wil je mij nog iets toestoppen voor mijn verjaardag, een stabiele overstap of voor het bekostigen van mijn studie? Een envelop is zeer welkom­čÖĆ­čĆ╗

Hopelijk zie ik je binnenkort­čąé

 

Liefs Olivia