Hoi, ik ben Amber
Ik ben 29
Mijn lengte 1,67
Cupmaat D
Kleur ogen Bruin
Kleur haar Bruin
Lichaam Normaal
Uiterlijk Europees
Ik spreek Nederland, Engels
Mijn website Geen website
Mijn recensie's Geen recensie's
Je kunt mij bereiken op:
0612946310
of
0172-233884

Lieve heren,


Mijn naam is Amber, ik ben een zorgzame, gezellige, classy brunette, met bruine ogen en mooie rondingen. Naast mijn opleiding én ander werk, geef ik graag op afspraak erotische massages in Salon 261. Ik masseer met veel toewijding, passie en plezier! 

 

MASSAGES:

- Tantra Massage

Deze massage is de basis van alle andere massages. Ik bouw de massage op door met mijn handen en warme lichaam over jou heen te glijden. Ik wil je graag teasen en pleasen totdat je een intens orgasme krijgt! 

 

- Lingam Massage

 Is nog intenser dan tantra. Negentig procent van de hele ervaring is aan de penis gericht. Het klaarkomen wordt zo lang mogelijk uitgesteld.


- BDSM Massage

Plagen en teasen met pijn en plezier, vast binden, rollen spel, gecombineerd met massage. Het is handig om je wensen voor de daadwerkelijke afspraak te bespreken.  

 

Tijdens de massage is er een heerlijke balans tussen spanning en ontspanning.

Voor een complete beleving en volledige ontspanning voor zowel jou als mij raad ik je aan een massage van 1,5 uur of langer te nemen.

 

Mocht je meer intimiteit willen beleven dan enkel een erotische massage; dan is dat mogelijk op basis van een wederzijdse connectie en klik. 

 

Ik ben het beste per WhatsApp te bereiken voor vragen en afspraken op nummer: 0612946310. 

 

Tot gauw 💋