Hoi, ik ben Chelsea
Ik ben 28
Mijn lengte 1,67
Cupmaat D
Kleur ogen Groen
Kleur haar Bruin
Lichaam Slank
Uiterlijk Nederlandse
Ik spreek Nederland, Engels
Mijn website Klik hier
Mijn recensie's Klik hier
Je kunt mij bereiken op:
0686214565
of
0172-233884

The girl next door

The girl next door. Een leuke en spontane dame die jouw buurmeisje zou kunnen zijn. Geen fotomodel maar gewoon een fris en open uitstraling, 
lief, spontaan, echt, oprecht en een tikkeltje onschuldig. Waarom zijn vele mannen juist op zoek naar die girl next door?

Mannen zoeken vaak een dame die hun vriendin zou kunnen zijn. Geen look a like playboy model maar type “buurmeisje” of het mooiste ‘schoolmeisje’. 
Je hebt ook een voorkeur qua seksbeleving, een z.g. GFE of Girlfriend Experience. Vrijen met een dame alsof het je vriendin is, een ware beleving. 
Dit vind je vaak terug bij een Girl Next Door.

Ik (Chelsea) biedt een unieke Girlfriend Experience aan, een beleving die je een keer in je leven mee zou willen maken en een fantasie die waargemaakt kan worden. 

Ik zal me even voorstellen; ik ben Chelsea de Best, 100%NL, 28 jaar en bekend van Kim Holland, Meiden van Holland,Secret Circle en Passiexxx. 
Een onverzadigbare geile (of als jullie dit te grof vinden) (stoute) donder.. Ik heb maar 1 doel en dat is om jou te laten genieten! Ik heb alle aandacht voor jou en dat zal je merken ook! 
Met mij kan je eigenlijk alles bespreken en niets is te gek. Voel je vrij om al je fantasieen met mij te delen zodat we samen het ultieme hoogtepunt bereiken...